Starterslessen

Vanaf begin april kun je starten met lessen in beginnersgroepen onder leiding van een van onze ervaren trainers, geassisteerd door commissie- en bestuursleden. In deze groep van ± 12 personen leer je snel een balletje te slaan en helpen we je wegwijs in onze club op het gezellige tenniscomplex bij De Blanckenborg. De beginnerscursus vanaf 18 jaar bestaat uit 8 lessen die ‘s avonds worden gegeven en kost slechts € 50,- per persoon all-in. Tijdens deze weken kun je onbeperkt tennissen. Daarna beslis je pas of je lid wordt en betaal je een gereduceerde contributie voor de rest van het jaar. De GTC kan eventueel voor een racket zorgen als je dit nog niet hebt. De definitieve avond is afhankelijk van de aanmelding en de wensen en mogelijkheden van de groep.
Bewegen is gezond!

Tennissen kun je op elk niveau, kent heel weinig blessures en er is geen leeftijdsbeperking. Dus meld je aan, alleen of samen met je vriend, buurman of collega.

De tarieven voor de starterslessen en vervolglessen zijn alleen geldig de eerste 3 jaren:

1e jaar:
voorjaarslessen 8 x 1.5 uur in een groep van 12 personen: € 50,- (lidmaatschapsvrij)
najaarslessen 8 x 1.5 uur in een groep van 12 personen: € 50,- (lidmaatschap verplicht, gereduceerd tarief)

2e jaar:
voorjaarslessen 8 x 1.5 uur in een groep van 8 personen: € 75,- (lidmaatschap verplicht)
najaarslessen 8 x 1.5 uur in een groep van 8 personen: € 75,- (lidmaatschap verplicht)
of regulieren lessen in groepen van 2 of 4 personen. (lidmaatschap verplicht)

3e jaar:
of regulieren lessen in groepen van 2 of 4 personen. (lidmaatschap verplicht)