Seniorentraining

Trainingen
De GTC biedt alle leden de mogelijkheid tennislessen te volgen. Deze worden aangeboden en gegeven door Joël Ten Hove en Han Snijders. Er zijn lessen voor beginners, gevorderden en competitiespelers. In overleg kan er ook voor privéles worden gekozen.

Techniek
Van beginner tot competitiespeler geldt: hoe beter je de techniek beheerst, des te meer plezier je beleeft aan de tennissport. Voor diegenen die nog nooit hebben getennist worden de basisslagen aangeleerd. Zo kun je al snel zelfstandig een balletje slaan. Voor gevorderden gelden natuurlijk andere eisen, vandaar dat de lessen zijn onderverdeeld in lesniveaus.

Tactiek
Vooral in de laatste fase van de lessen gaat de aandacht van de techniek over in de tactiek. Het gaat namelijk ook om de toepassing van de techniek. Dit gebeurt in tactische spelsituaties, aangepast aan het niveau van de cursist.

Lessen op uw eigen niveau
De tennislessen zijn onderverdeeld in verschillende niveaus:
– je hebt nog nooit getennist
– je hebt ooit al eens les gehad en wilt de draad weer oppakken.
– je bent alweer een aantal jaar bezig met het volgen van lessen
– je speelt al langer en wil de puntjes graag op de i zetten.
Ook kun je kiezen of je in een gezellige groep geplaatst wilt worden en/of in een fanatieke groep.

Privéles
Het is ook mogelijk om privéles te nemen: een uitstekende manier van persoonlijke begeleiding om goed te techniek te leren of te verfijnen. Je kunt kiezen voor losse lessen op afspraak of voor een hele cursus.

Lesgelden
1 Lesuur in een groep van 4 personen

– voorjaar     13 lessen                Kosten: € 156,= p.p
– najaar     8 lessen                Kosten: €   96,= p.p

½ Lesuur in een groep van 2 personen
– voorjaar     13 lessen                Kosten: € 156,= p.p.
– najaar 2      8 lessen                Kosten: €   96,= p.p.

Privéles en lessen overdag                 Kosten op aanvraag

Winterlessen
Vanaf november starten de winterlessen! Dat kan op alle dagen van de week. De lessen worden buiten gegeven van maandag t/m donderdag. Op vrijdag of zaterdag is ook mogelijk bij voldoende aanmeldingen. Opgave kan individueel, met zijn tweeën of met een groep van 4 of 6. Alles is mogelijk!
Vind je het buiten te koud en les je liever in de tennishal? Ook dat kan. Geef je voorkeur op bij de inschrijving en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joel ten Hove. joel@groenlosetennisclub.nl

– Aanmelden lessen
Aanmelden voor de lessen kan door het invullen van het online formulier. Vul dit formulier volledig in en bedenk: hoe ruimer je de beschikbaarheid invult, des te groter is de kans op een goede plaatsing qua lesniveau en speeltijd.
Een actief lidmaatschap van de GTC is verplicht voor het volgen van trainingen.
Na inschrijving krijgt u per bericht over de indeling van trainingscoördinator Joël Ten Hove.