Altec te sterk voor GTC-meiden

Maandag 5-10-2020, 09:18

Afgelopen zondag was wedstrijddag 4 van de in totaal 7 geplande competitiedagen. Nadat de eerste 3 wedstrijddagen een gelijkspel, een nederlaag en een overwinning brachten moesten Kim Reijerink, Gijs Everink, Maartje Rondeel en Julia Roes de punten proberen binnen te halen. Kyra Boevink en Sanne Wallerbosch waren deze dag niet ingedeeld. De tegenstander deze dag was Altec uit Aalten en daar werd ook de wedstrijd gespeeld. Daar waar normaal een klein publiek aanwezig is om de wedstrijden bij te wonen en te genieten van de enthousiaste spelers en speelsters was dat nu geminimaliseerd tot een een bescheiden aantal van 1 persoon per team wegens de geldende coronamaatregelen. Ondanks de mindere omstandigheden zijn er leuke partijen gespeeld. Uiteindelijk stond er voor Groenlo een teleurstellende uitslag op het wedstijdformulier van 6-0 voor Altec. Volgende week hopen we op een beter resultaat in de uitwedstrijd tegen Park Grintebos uit Haaksbergen. Dat de teamgeest niet onder de nederlaag heeft geleden blijkt uit bijgaande foto waarbij als troost een ijsje werd verorberd.