Aangescherpte Corona-maatregelen

Woensdag 30-09-2020, 12:38

In overeenstemming met de nieuwe strengere landelijke maatregelen is sinds vanavond het horeca gedeelte op de Blanckenborg gesloten. De Kleedkamers en toiletten zijn wel bereikbaar met de ledenpas, evenals de drankenautomaat. Gelukkig gaan de lessen en de competitie door, zonder publiek. Een jeugdteam dat thuis speelt mag één begeleider hebben. Chauffeurs van uitspelende teams gelden als begeleiders en mogen aanwezig zijn. Voor meer informatie verwijzen we naar https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/09/nieuwe-coronamaatregelen-tennis-en-padelwedstrijden-blijven-mogelijk/
We hebben de afgelopen tijd erg genoten van de drukte op ons park, de goede baanbezetting, jullie enthousiasme op de baan én ernaast om je teammaatjes aan te moedigen. De tennissport leeft! We hopen dat jullie ook in deze nieuwe omstandigheden met veel plezier kunnen blijven tennissen!

Let goed op elkaar en houd je aan de regels. Alleen dan kunnen we samen het virus aan!

Met Sportieve groet,
Bestuur GTC

GTC
Oude Winterswijkseweg 45
7141 DE Groenlo
(0544) 46 41 42
info@groenlosetennisclub.nl
KNLTB nr. 14209

Actuele baanbezetting